Pizzeria ”Al taglio” på romerskt vis
Vi har tagit Italien till Stora Berg, eller möjligtvis tvärtom. Njut av samma pizzatradition som du möter i Rom, en pizza som du kan äta vid Fontana di trevi eller vid spanska trappan och för all del i stora delar av Italien.
Vad är det då som utmärker denna pizza? Pizzan jäser under c:a 72 timmar. Tack vare den långsamma mognaden får man en härligt smakrik och lättsmält pizza. Även tillgängligheten av näringsämnen ökar.
Vilda Valles Veckoslut
12-13 april
199 kr.
FÖRRÄTT
ITALIENSK CHARKBRICKA (Ett urval av italienska charkuterier som serveras med vår focaccia)
PIZZA BUFFÈ
1.MARGHERITA (Tomatsås, körsbärstomater, basilika och mozzarella) Vegetarisk
2.FUNGHI E PANCETTA (Vitlöksmarinerade champinjon, pancetta, färsk ostsås och gräslök)
3.CROSTINO (Kokt skinka, mozzarella och Kvibille cheddar)
4.ZUCCHINE BURRATA E ALICI (Zucchini, burrata, sardeller, persilja och vitlöksolja)
5.PATATE AL TARTUFO (Strimlad potatis, brie, svart tryffelsås, parmesan och tryffelsolja) Vegetarisk